Tjekliste når Skovens Forsamlingshus forlades
Køkken
- Opvaskemaskinens
filter renses og maskinen tørres af
- Komfurer - ovne tømmes og rengøres sammen med kogepladerne
- Kaffemaskine pose tømmes, kande skylles, maskinen tørres
af
- Køleskab slukkes, hylder, bund og grønsagsskuffer rengøres. Dørene til køle-/fryseskab efterlades åbne
- Fryser tømmes,
tørres af og slukkes
- Bordplader samt køkkenvask - rengøres
- Gulvet fejes og vaskes
- Køkkengrej stilles korrekt på plads
- Skraldespand tømmes og poserne lægges i beholdere i gården
Skænkestue og anretter-rum
- Borde og stole stilles på
plads med stolene på bordene
- Service stillet på rette plads
- Knuste glas og service lægges i kassen bag baren
- Skraldespand
ved baren tømmes
- Bar og flaskekøler tømmes og tørres af
Salen og verandaen
- Borde og stole sat som ved modtagelsen af
lokalet, med stolene omvendt på bordene
- Gulvet ryddes, fejes og tørres over.
Toiletter og gang
- Skraldeposer og hygiejneposer tømt
- Toiletkummer
og håndvaske tørret af
- Gulve fejes og tørres over.
Udendørs
- Skrald og lign. samlet op og lagt i klare
affaldssække
- Askebægeret tømmes i rygeskuret
- Flaget taget ned og lægges bag baren
Vinduer og døre lukkes og nøglen afleveres.