Køkken

Tjekliste når Skovens Forsamlingshus forlades

Køkken
   -
Opvaskemaskinens filter renses og maskinen tørres af
   - Komfurer - ovne tømmes og rengøres sammen med kogepladerne
   - Kaffemaskine pose tømmes, kande skylles, maskinen tørres af
   - Køleskab slukkes, hylder, bund og grønsagsskuffer rengøres. Dørene til køle-/fryseskab       efterlades åbne
   -  Fryser tømmes, tørres af og slukkes 
   -  Bordplader samt køkkenvask - rengøres
   -  Gulvet fejes og vaskes
   -  Køkkengrej stilles korrekt på plads
   -  Skraldespand tømmes og poserne lægges i beholdere i gården 

Skænkestue og anretter-rum
   -  
Borde og stole stilles på plads med stolene på bordene
   -  Service stillet på rette plads
   -  Knuste glas og service lægges i kassen bag baren
   -  Skraldespand ved baren tømmes
   -  Bar og flaskekøler tømmes og tørres af


Salen og verandaen
   -
Borde og stole sat som ved modtagelsen af lokalet, med stolene omvendt på bordene
   - Gulvet ryddes, fejes og tørres over.

Toiletter og gang
   - Skraldeposer og hygiejneposer tømt
   Toiletkummer og håndvaske tørret af   
   - Gulve fejes og tørres over.

Udendørs
   - Skrald og lign. samlet op og lagt i klare affaldssække
   - Askebægeret tømmes i rygeskuret
   - Flaget taget ned og lægges bag baren


Vinduer og døre lukkes og nøglen afleveres.