Køkken

Tjekliste

Tjekliste når Skovens Forsamlingshus forlades

Køkken
   -  
Opvaskemaskine filter renset og maskine tørret af

   -  Komfurer ovne tømt og rengjort sammen med kogeblussene
   -  Kaffemaskine pose tømt, kande skyllet, maskinen tørret af
   -  Køleskab slukket, hylder, bund og grønsagsskuffer rengjort. Køle/frysekabs- dørene efterlades åbne
     -  Fryser tømt, tørret af og slukket 
     -  Bordplader samt køkkenvask - rengjorte
     -  Gulvet fejes og vaskes
     -  Køkkengrej stillet korrekt på plads
     -  Service talt op ifølge tjekliste, 
     -  Skraldespand tømt og poserne lagt i beholdere i gården

Skænkestue og anretterrum
   -  
Borde og stole stillet på plads med stole på bordene

   -  Service stillet på rette plads, mangler der noget?
   -  Knuste glas og service lægges i kassen bag baren
   -  Flaget lægges bag baren
   -  Skraldespand ved baren tømmes
   -  Bar og flaskekøler tømt og tørret af

Salen og verandaen

  •     Borde og stole sat som ved modtagelsen af lokalet,  med stolene omvendt på bordene.
  • Gulvet ryddet, fejet og tørres over.


     
Toiletter og gang
     -  Skraldeposer og hygiejneposer tømt

     - Toiletkummer og håndvaske tørret af   
     - Gulve fejes og tørres over.

Udendørs
      -  Skrald o.lign. samlet op og lagt i klare affaldssække

      -  Askekummen evt. tømt i rygeskuret
      -  Flaget taget ned


Vinduer og døre lukket og nøglen afleveret.